... ja vad säger man?

Att det va länge sedan jag skrev ett inlägg.. Ja det va det! Men orken och inspirationen har varit intill obefintlig.. :( Men lite har det hänt iaf! Jag och Freja har varit ner till Vimmerby och hälsat på min älskade syster och systerson och det va helt underbart att komma hem ifrån ett tag och bara vara.. :) Kasper fyllde även år när jag va där nere hela tre år blev han stora killen! :)
 
Sen så har Hampus hunnit fylla år och han blev ett år tiden går alldeles för fort tyckte att det var nyss han kom till världen! 
 
Och jag har hunnit bli ett år äldre jag med så nu är det mindre än ett år kvar tills man fyller 30 och jag känner hur paniken börjar närma sig! Mitt liv ser ju inte riktigt ut som jag hade trott och tänkt mig att det skulle göra, jag trodde ju att jag skulle ha barn och bo i Östersund men istället bor jag i Sundsvall har två hundar och inget barn. Men förhoppningsvis så ska det väl inte dröja så länge innan jag lyckan att bli garvid och få bli mamma då det är min största önskan i livet just nu! 
 
När det gäller min MS så har det inte hänt så mycket allt är oförändrat och mina blodprover ser bra ut, så det är ju bra. Jag ska även börja att gå hos en kurator du jag inte riktigt har accepterat att jag har denna diagnos så jag tror att det kan bli bra, och att jag kommer att må bättre och kanske kommer bli lite som mitt gammla jag igen.. För att jag saknar "henne" och jag tror att det är flera som gör det och att mitt och Niklas förhållande kommer att må bättre för att jag är inte lätt att leva med tyvärr :(
 
Ja det va ju en lite uppdatering iaf.. Tills nästa gång! :)