Sammandrag av Juni månad..

Jag vill börja med att säga förlåt för att det inte har blivit något inlägg under juni månad men tiden har inte riktigt funnits till tyvärr.. :(

 

Men jag började månaden med att jobba lite å sen va det helg och då blev det en tur till kära Jämtland för att träffa vänner och familj. Tiden räcker inte till när man är där uppe och man önskar att man kunde klona sig och vara på flera ställen samtidigt för att hinna träffa alla man vill träffa. Men jag han med en hel del ändå.

 

Sen så har jag jobbat nästan konstant hela juni, det har inte blivit något gjort och träningen har kommit lite i bakgrunden det har bara blivit en massa promenader och ingen löpning fast jag köpte nya löparskor när jag va upp till Jämtland.

 

Midsommarveckan va det jobb några dagar, på onsdag kväll bakade jag Zara och Elin kanelbullar som vi skulle ha till på fredagen. Å sen så va det onsdag = sprutdag och den skulle ju självklart fröken Elin hjälpa mig att ta så då fick hon det. Hon tycker att sånt är mycket intressant. :) Midsommarafton friades nere hos mamma och John och vi firade min ÄLSKADE sambo som fyllde 25år på självaste midsommarafton, vi åt grill buffé till middag och hade jordgubbar till efterrätt. Midsommardagen blev det en tur till Himlabadet med syskonbarn och syster det va skoj.

 

Sista helgen denna månad avslutades med en kväll ute på stan med ett tjej gäng som kom ner från Jämtland för att bo på hotell och komma ifrån vardagen där hemma :). Det va jäkla skoj med middag på stan och sen förfest nånstans i stan innan dom skulle ut och svira men jag åkte hem då jag hade jobb helg och skulle upp på söndag morgon. Men jag hade jäkligt skoj så länge det varade så tack för det tjejer!