Lite av varje!

Ja nu va det ju ett tag sen jag skrev något här, men har inte riktigt haft behovet att skriva av mig eller tiden för den delen.. Jobbade 6 dagar förra veckan så jag har knappt suttit något vid datorn.. :)

 

Vad har hänt sen sist då? Ja inte så jätte mycket men lite iallafall. :) Jag försöker att vara ute och gå minst 4km om dagen och det gå ganska bra, jag har satt upp ett mål med vikten fram till Hampus dop och jag har ca 2kg kvar och det ska jag klara på 2,5 vecka. Jag väntar på mina löparskor som jag har köpt på tradera men dom skickas från USA så det tar väl några dagar men när jag har fått dom så ska jag börja springa och mitt mål är 1mil i veckan och det borde inte vara några problem tycker jag men vi får vänta och se. Nu cyklar jag till jobbet igen då jag har fått låna en cykel av mamma hon är så snäll så! Så promenader, löpning och cykling borde börja ge ännu mera resultat tycker jag! :)

 

Sen så har jag varit och lämnat tillbaka lite möbler som har gått sönder och fått nya, våran fåtölj och tamburmajor hade gått sönder så det va bara att åka in och lämna tillbaka sakerna och få nya tillbaka. :) Nu ska bara tamburmajoren skruvas ihop så att man kan börja använda den igen.. :)

 

Här har våren kommit några veckor tidigt dock men mycket skönt, så nu är det väl dags att plocka undan vinterskor och vinterkläder ska bli så skönt! Nu är det bara sopning av gångbanor och trottoarer som saknas!

 

Jag har tänkt att skriva en lite update om min MS hur den är och lite sånt får se om det blir denna vecka det betyder ju lixom att jag måste ta tag i det själv och granska mig själv och det är väl det som gör att det inte riktigt blir av. Men det kommer inom snar framtid jag lovar!

 

Ha det bäst tills nästa gång! Kram