Träning och Jobb..

Idag va jag iväg på mitt andra body pump pass å gud så skönt och jobbigt det va på en och samma gång! ;) Jag är så jäkla glad att jag har börjat med detta igen har saknat det så sjukt mycket och nu hittade jag detta men bar avstånd och ett mycket humant pris 450kr för en termin vilket är väldigt billigt! Imorgon blir det ingen träning så jag ska på ett årsmöte men det är sådant man får räkna med vid dessa tider.

 

Dom senaste fem dagarna har jag varit tvungen att tacka nej till tre pass på sjukhuset det känns mycket dumt men kan man inte så kan man inte. Får bara hoppas på att dom hör av sig flera gånger, IVA har jag alltid men dessa pass va på övriga huset. Jag behöver dom extra pengarna för att jag va till tandläkaren och fick min dom idag jag visste om ett hål men det va två bredvid varandra så det kommer att gå på ca. 3000kr. :S

 

Imorgon ska jag ska jag jobba på mitt fasta jobb har tre pass denna vecka var av ett natt pass så vi får se om det blir några extra timmar. Nu ska jag ta ut maten ur ugnen och göra matlådor av det å sen blir det sängen klockan ringer 05.45.